De nadelen als erotisch model
De nadelen als erotisch modelEr zijn ook andere kanten als erotisch model!

Als erotisch model sta je letterlijk in de picture van een lens voor foto of videoopdrachten. Je ontmoet nieuwe mensen en raakt in de publiciteit. Er zijn veel voordelen als model, maar ook nadelen. Deze nadelen willen we bespreekbaar op onze pagina maken. Er zijn namelijk veel addertjes onder het gras te vinden in ook de erotische modellen wereld. Wees dus altijd op je hoede en teken niet zomaar een onbekend contract. Indien je zelf tips hebt, stuur deze dan in zodat wij ook andere op de hoogte kunnen brengen.

Als erotisch model krijg je veel te maken met waar het allemaal om draait. Erotiek en geld. immers wil iedereen geld op zijn manier verdienen. Helaas is niet elk nieuw model op de hoogte van de gevaren als erotisch model. Wat kan je verwachten? Is een opdrachtgever wel pluis? Is het contract wel juridisch onderbouwd? Hoe zit het met gebruik van mijn foto's of video's? Iemand wil met je samenwerken maar heeft toch andere bedoelingen dan verwacht? Ga je alleen naar afspraken of neem je iemand met je mee? Vragen die iedereen wel eens zichzelf of anderen gesteld heeft waarnaar een wijs antwoord wordt gezocht... Je vind ze hier allemaal. Het beste is om altijd te vertrouwen op je intuitie. Is iets niet pluis? Vertrouw je het niet? Niet doen! Ook al zegt iemand A... De vraag is ook of antwoord B wordt nagekomen!

Misleidende ads

Nummer 1: Misleidende advertenties

Duizenden euro's per maand? Auto van de zaak? Je hoeft helemaal niets te doen? M.a.w te goed om waar te zijn? Dan is het in vaak 99% ook zo! Pas op met misleidende advertenties. Dat is ergernis en oorzaak nummer 1 met waar je als model in de fout mee kunt gaan. Zorg dat je het bedrijf of particulier natrekt alvorens je aan de slag ermee gaat. Check of het contract 'geldig' is en of de voorwaarden fair zijn en in overeenstemming is met wat afgesproken is. Ga ook nooit alleen naar een afspraak, en blijf ver weg van voorstellen die gewoon niet kunnen!

Fotograaf of videoproducent die meer wil

In deze branche is het veelvoorkomend dat nieuwe of bekende fotograven wel eens iets meer van jou willen dan een opdracht alleen. Wil je dat eigenlijk wel? En geloof je zijn gemaakte beloftes niet? Dan moet je het niet doen! Zorg dat je bij afspraak ook altijd contractueel alles vast hebt staan zodat op gebied van juridisch alles vaststaat. Zorg ook bij opdrachten dat je altijd betaald krijg naarwaar je afgesproken hebt. Liever voorkomen dan genezen!

Modellen bureau's

Misleidende en foute modellen bureaus

Foute modellen bureau's? Hoe herken je ze? En wat is de absolute don't om er snel bij te vertrekken? Hier lees je er alles over op onze website.

Een modellen bureau houdt zich bezig met werven van opdrachten voor klanten en voor zijn of haar bestaande modellenbestand. Het voordeel is is dat je benaderd kan worden zodra er een opdracht is. Het nadeel is dat het management erachter andere bedoelingen kan hebben. Of 'vreemde' en rare opdrachten aan vrienden verstrekt. Het zijn dingen waar je op dient te letten alvorens je in de erotische modellen business stapt en zeker van te voren je huiswerk moet doen met bepaalde agencys. Een goed agency voor freelance ero modellen is AMN.

Zelf model worden

Zelfstandig erotisch model

Voor zelfstandige erotische modellen is er meer dan een agency alleen. Ontdek social media en zorg voor je eigen opdrachten zonder tussenkomst!

De website van Adult model nederland biedt voor zelfstandige erotische modellen de opstap om zonder tussenkomst van een modellen bureau of 'vriendje' opdrachten aan je te bieden zonder dat zij daar kosten of hun 'percentage' voor rekenen. Als je 18 jaar of ouder bent en een opstap zoekt, bieden zij de ultieme mogelijkheid om zowel in foto/video te beginnen als erotisch model. Bekijk de website van Adult model nederland en meld je direct aan. Wil je webcam model worden? Dat kan natuurlijk op een veilige en goed betaalde manier!