Erotisch model worden
Erotisch model wordenAlles over erotisch model worden

Ben je M/V en twijfel je over het worden van een betaald erotisch model? Wellicht kan onze website je op positieve gedachten brengen door enkele punten onder de aandacht te brengen. Hier vind je alles dat je weten moet en waar je vooral voor oppassen moet. Erotiek is mooi maar er kleven natuurlijk ook voor en nadelen aan die waarvan wij vinden, iedereen die geintereseerd is weten moet. Onze site biedt info en de mogelijkheid voor je eerste opstap als erotisch betaald model. Lees er meer over op onze gratis website.

Een erotisch model is iemand die zijn of haar lichaam op zowel foto als video weet te plaatsen wat zorgt voor prikkeling. Liefhebbers van erotiek kunnen een voorkeur hebben bij een bepaalde foto of videoshoot. Erotische modellen zijn vaak mensen die net een stapje verder durven te gaan en openstaan voor iets nieuws in hun leven. Het worden van een erotisch model is niet voor iedereen weggelegd. Het is een bijzonder wereldje opzich met veel haken en ogen. Hoe ga je om met fotografen? Hoe ga je om met publiciteit? En wat doe je als je herkend wordt? Wat als iemand meer wil dan een foto of videoshoot alleen? Als eerst benadrukken wij altijd dat je zo onafhankelijk mogelijk moet blijven als je besluit erotisch model te worden. Afhankelijk zijn van anderen kan je ambitie mogelijk in de weg liggen en kan zelfs zorgen voor ongevraagde problemen. We hebben het genoeg gezien dat beginnende modellen zichzelf aan contracten werpen waar ze eigenlijk niet zo op zitten te wachten. Lees daarom ook altijd vooraf een mogelijk contract, wat de daarin gestelde afspraken zijn en of je daarmee bereid bent akkoord te gaan! Vertrouw je het niet? Niet aan beginnen! Ook in deze 'business' opzich dien je te vertrouwen op wat je intuitie je ingeeft. Laat je niet verassen door onverwachte problemen maar wees ze altijd een stapje voor als beginnend en ervaren erotisch model. Onze website streeft in het werven van erotische modellen (18 jaar) voor erotisch betaald werk in webcams. Wij bieden de hoogste verdiensten met betaald erotisch werk als webcam model en ben jij volledig onafhankelijk als startend of beginnend erotisch model.

Orienteer je

De vele (fake) modellen bureau's

Op Internet kan je veel info vinden en je aanmelden bij een modellen bureau. Zij zijn een tussenpersoon als voor het werven van erotische opdrachten voor jou of andere modellen. Het belangrijkste is is dat je bij aanmelden je nooit uit de kleren HOEFT te gaan met een beheerder, eigenaar of 'fotograaf'. Dit is al foute boel op de eerste plaats. Lees recensies, stel je vragen of orienteer je rustig verder voordat je in zee gaat met een (onbekend) modellen bureau.

Prive fotograven en de nachtmerries

Voor een erotische fotoshoot dien je niet zomaar met elke fotograaf in zee te gaan. Vraag om werk, stel duidelijke afspraken. Zorg dat je tevens nooit alleen op een eerste afspraak elkaar ontmoet. Zorg ook dat je vast hebt staan wat er met de foto's of video gebeurd alvorens je in zee gaat. Lees ook contracten die je op het punt staat te tekenen, goed na! Fotograven (professioneel) hebben vaak ook vele referenties. Vraag hierom, zo weet je waar je ook aan toe bent als (betaald) erotisch model.

Via onze website

Webcam model worden mogelijkheid

Als je opzoek bent naar een vertrouwde doch snelle manier om in aanmerking te komen als erotisch betaald model bieden wij uitkomst aan iedereen.

Er zijn erotische modellen websites actief waar je je aan kunt melden als freelance model. Dit houdt in dat fotografen en / of producenten jou een bericht sturen kunnen voor een mogelijke opdracht. Bij het zijn van een freeland all-round model houdt in dat jij zonder komst van een modellen bureau of agency je eigen opdrachten vervult. Dit heeft voordeel zodat je meer kunt overhouden, maar dat betekend wel dat er iets meer werk op je afkomt dan aangesloten zijn bij een agency. Alles heeft zijn voor en nadeel.

Als webcam model

Webcam erotisch model

Een periode als webcam model werken biedt jou als startend model voordelen. Zo kom je de erotische branche beter te leren kennen en verdien je geld.

Ben je (on)ervaren model en zoek je iets om geld via internet te verdienen? Onze website is volledig in de trend voor het worden van een betaald erotisch model waar je de hoogste verdiensten uitgekeerd krijgen kunt per maand. Als je al een bekend model bent kan de extra promotie jou wel eens veel extra opleveren! Denk je dat je het aankunt? Wij dagen je uit het vrijblijvend uit te proberen. Als het niets is en je toch iets anders wilt doen is het mogelijk je altijd vrijblijvend uit te schrijven. Geen (on)kosten!